Nummer 9 Bayern München tenue kopen 2018/19 eigenaar Robert Lewandowski beweert dat hij "meerdere aanbiedingen" ontving tijdens het close-seizoen, maar verwachtte nooit dat Bayern München hem zou verkopen, zelfs nadat hij kritiek had geuit op de hiërarchie van de club.

De spits in Polen maakte zijn ongeluk in de Allianz Arena in augustus openbaar, omdat hij Bayern ervan beschuldigde niet in staat te zijn voldoende steun te bieden tijdens een korte terugval in de vorm vorig seizoen. Bayern München tenue kind te koop online shop.

Real Madrid en Parijs Saint-Germain zouden naar verluidt geïnteresseerd zijn, maar Bayern bleef standvastig tegenover een uitverkoop, ondanks het feit dat de 30-jarige erop stond zijn grieven te uiten. Je kunt ook Bayern München tenue dames kopen om je steun te betuigen.

Lewandowski zei: "Er waren enkele dingen in Bayern die ik niet leuk vond, en daar wilde ik over praten. Ik wilde een verklaring afleggen door te zeggen: 'Als er zoveel mensen zijn die niet tevreden zijn met mij, kan ik als well leave '. Toch wist ik dat Bayern's antwoord' nee, nee en nee 'zou zijn, ongeacht wat voor aanbod er werd gedaan.'