Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Virgil van Dijk zijn uitgeroepen tot finalisten voor de UEFA-speler voor heren van het jaar. goedkope voetbalshirts te koop oline winkel.

Ronaldo, die vijf Champions League-titels heeft gewonnen, deed het niet zo goed in Europa in zijn debuutseizoen met Juventus. De Italiaanse zijde verloor in de kwartfinale van Ajax Amsterdam. Hij hielp Juve echter hun achtste opeenvolgende competitietitel met 21 doelpunten en werd verkozen tot de meest waardevolle speler van de Serie A. Je kunt ook voetbalshirts Ronaldo kopen om je steun te tonen.

Tweevoudig prijswinnaar Messi was vorig seizoen de leidende scorer in zowel La Liga (36 doelpunten) als de Champions League (12 doelpunten) maar zijn Barcelona-zijde viel in de halve finale naar Liverpool, die in de tweede een tekort van drie doelpunten overwon been vooruit.

Van Dijk werd zowel uitgeroepen tot de Premier League Player of the Season als de Players 'Player of the Year, en speelde een belangrijke rol in de zesde European Cup-triomf van Liverpool.